mandag 1. februar 2010

Did I need to hear about the Morgans?Kinobesøk er ikke noe som skjer ofte for min del, men når det dukker opp filmer i "Romantisk komedie" kategorien, som i tillegg har to skuespillere jeg liker i hovedrollene, da drar jeg meg opp av sofaen for å få den gode "feel good" følelsen man bare får på kino. Jo lavere "terningskast" en film får i mediene, jo høyere på "enklere-siw skalaen". Denne hadde fått 1 og 2 i "terningskast" og jeg følte kvelden var sikret.

Joda det var en grei film, men her har filmanmelderene vært inne på noe. Jeg vet ikke helt hva som gikk litt galt, om det var Carrie Bradshaw i dårlig forkledning, litt for lite romantikk eller en handling som bare "scratched the surface". Fikk aldri den koselige småby følelsen eller ååå så romantisk jeg tror snart jeg smiler rundt følelsen, eller jeg håper filmen ALDRI slutter følelsen som jeg fikk av blant annet The proposal.

Men en ting er sikkert, jeg fikk snakket litt med gode venner, spist en diger bøtte med popcorn og masse godteri, så om jeg ser bortifra de ekstra kaloriene så var det alikevel en fornøyelig kveld!

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  For en herlig blogg dette var da! Vi har lagt deg til i listen vår over gode mammablogger, håper du synes det er ok! ;-)

  SvarSlett
 2. Hei hei, så hyggelig kommentar du la igjen hos meg i går, tusen takk! :-)

  Nei, dette er nok en film som jeg ikke kommer til å se, jeg hørte anmeldelsene jeg også, og er litt som deg. Dårlig terningkast, så liker nok jeg den :-) Men denne filmen hadde en så tynn historie bak seg synes jeg :-)

  Jeg ønsker deg en super dag!

  Klem! :-)

  SvarSlett