fredag 6. november 2009

Rosa drømmer


Et supert tips jeg fikk av en venninne, og passer til alle med små barn som skyr leggetid. Det er ikke alltid barna ser barne-tv om kvelden, og da er det ikke bare bare å si at "nå er barne-tv slutt så nå må dere legge dere". Vi kan jo heller ikke si "nå er klokka syv og det betyr leggetid" De kan jo ikke klokken, og har ikke samme tidsbegrep som oss. Så vi har kjøpt en nydelig rosa prinsesse klokke og stilt den inn på 18.45. Når den ringer hver kveld så betyr det leggetid, noe som de enkelt kan forholde seg til ;o)

2 kommentarer:

  1. Jepp, har sjøl prøvd ein variant av denne:-) Eldstegutten (3 år), som syns at det å stå opp klokkå 5 e heilt normalt, fekk ny Lynet McQueen klokka av mamsen. Klokkå blei satt på 0630, og me la oss for kvelden full av forventning.
    FAKTISK så funka dette de fysste dagene..Han stod ikkje opp før klokkå ringte... MEN så va det slutt på herligheten...for prinsen sjønte at om han bare snudde på den der knotten der, så ringte klokkå. Ka skjedde så ??....Grrr,kem stod på rommet te eldstegutt og kunne ikkje sjønne at klokka ringte når klokka på mobilen kun viste 04:48.....hæ, det går kje ann. Kor klokkå e idag? I lekekassen.God helg! BenteVH

    SvarSlett