onsdag 11. november 2009

Pablo goes to Africa - kjapt og godt!


Her er også en selvkomponert liten middagsrett som er gjort unna på 15-20 minutter om du er sånn passe effektiv. Perfekt for de dagene du kommer heseblesende inn døren, og må ta for deg av det du har i huset, for å få middag på bordet innen ungene kommer stormende. Jeg sverger til alltid å ha karbonadedeig i fryseren, og det er mye å spare ved å handle karbonadedeigen på tilbud. Pga det lave fettinnholdet tåler den godt å bli liggende noen mnd uten å få den irriterende "jeg har vært fryst" smaken ;)Det er bare å poppe den inn i mikroen for rask tining.Pablo goes to Africa ;)
(4 pers, 2 store og 2 små;))

4 dl couscous helles oppi 4 dl oppkokt vann tilsatt salt, 1/2 pk tacokrydder, og 3 ss olje. Sett på lokk og sett dette til side og start på resten.

400g karbonadedeig stekes godt
1/2 pk Taco krydder helles i
2 ss Paprikapulver
1/2 ts pepper
1 dl vann tilsettes
1/2 blokk hønsebuljong røres inn
Smak til med salt
La vannet koke inn

Stek paprika og løk kuttet i biter i litt olje, til ønsket konsistens. Jeg foretrekker at det er litt "knas" igjen i grønnsakene, så her får de seg kun en kjapp gjennomvarming
(Man bruker det man haver, så har du ikke disse grønnsakene, så tar du det du har)

Bruk en gaffel til å "fluffe" opp couscous'en før du tilsetter karbonadedeigen og grønnsakene.
Serveres med fordel med litt rømme eller kesam, salsa og tortilla chips!

Happy eatin'

3 kommentarer:

  1. Hysj hysj ikke spør om det da eh...hehehe ;)

    Jeg har ikke pusset eller grunnet bordet jeg hehe....er ikke så nøye på det, hvis det skaller av så blir det jo bare shabby liavel hehe:o)

    SvarSlett
  2. Vi har kjøpt mange fine papir på en av disse kreative butikkene.. litt tykkt, sånn at det holder seg fint og dekker mønsteret på eska godt..
    kos dere da:)

    SvarSlett